Over ByMirandaa en contact

Over ByMirandaa
ByMirandaa is een persoonlijk lifestyle blog. Regelmatig verschijnt er een artikel over allerlei uiteenlopende onderwerpen.
In april 2014 ben ik begonnen met dit blog. Sindsdien groeit mijn blog elke dag. Er komen nu ruim 8.000 unieke bezoekers per maand, die goed zijn voor zo’n 24.000 bezichtigingen.
Dit zijn natuurlijk nog geen gigantisch grote aantallen, maar ik ben er trots op! En nog leuker vind ik het om te zien dat deze aantallen nog dagelijks groeien.

Affiliate links
Vanaf 18 juli 2014 maak ik gebruik van affiliate links van Bol.com. Mocht je in een artikel dat geschreven is vanaf die datum een link aantreffen naar Bol.com dan gaat het om een affiliate link. Dit betekent dat ik commissie krijg van Bol.com wanneer jij (de lezer dus) iets koopt bij Bol.com via mijn website.
Schrik niet, het gaat maar om een heel klein bedrag en het maakt voor jou geen enkel verschil. Je merkt er niks van en de prijs voor jouw aankoop wordt er niet anders van. Je steunt mij en mijn blog dus eigenlijk gratis en daar ben ik je heel erg dankbaar voor!
Mocht je dit geen prettig idee vinden: even goede vrienden 😉 dan kun je gewoon naar de website van Bol.com gaan zonder mijn link aan te klikken. Ik ontvang dan geen commissie.

Samenwerken met ByMirandaa
Ik vind het altijd leuk om te horen van (nieuwe) merken en/of webshops.
Dus lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Ik sta overal voor open, aarzel niet en neem contact met mij op. Voor zakelijke vragen en alle vormen van samenwerking ben ik via onderstaand contact formulier te bereiken. Graag bespreek ik samen met je de mogelijkheden!

Contact
Wil je contact met me opnemen om wat voor reden dan ook? Heb je een tip, opmerking of vraag. Gebruik dan ook onderstaand formulier. Ik doe mijn best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden.

Volgen
Je kan ByMirandaa volgen via Pinterest, Twitter en Instagram. Doen! Vind ik erg leuk:)

twitter 

Liever volgen via Bloglovin’? Dat kan natuurlijk ook!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Onderwerp’ type=’text’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

6 gedachten over “Over ByMirandaa en contact

 1. Pingback: kleuren voor volwassenen; het bestaat:) | bymirandaa

 2. Pingback: Chocola met zout; recept! - bymirandaa

 3. Pingback: Mijn zwangerschapsfavorieten - bymirandaa

 4. Pingback: Pasen; recept Pavlova - bymirandaa

 5. Pingback: Het handboek voor zelfmaakmode; review - bymirandaa

 6. Marieke

  Hallo,

  Net als jij vind ik de hoesjes voor cadeaukaartjes heel saai en probeer ik steeds zelf iets leuks te maken voor om het kaartje heen. Ik kwam op zoek naar iets nieuws jouw kaart met vakje in het midden tegen. Die vind ik erg leuk. Zou ik daar misschien een DIY of een patroon van mogen ontvangen?

  Groeten Marieke

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *