DIY; geld geven

Volgens mij is het een populaire zoekterm op Google en Pinterest: “Geld geven op een leuke manier”.
Elke keer wanneer ik geld wil geven als cadeau, voor een verjaardag, een bruiloft of whatever, komt weer de vraag; ‘HOE gaan we het geven?’ Wel een beetje ‘leuk’ en ‘origineel’ als het even kan natuurlijk. Maar wat is nou nog leuk en origineel. Want het meeste hebben we nou wel eens gezien denk ik altijd.
Een kaartje of cadeau envelop kan natuurlijk altijd, zoals ik hier of hier al eens liet zien.
Maar vandaag wil ik je iets heel anders laten zien: een feestflesje πŸ™‚

geld geven op een leuke manier

Dit zijn ze. Ik moest voor deze periode 3 keer geld cadeau geven, dus maakte ik 2 ‘feestflesjes’. 1 voor een man en 1 voor een vrouw. Daarnaast kocht ik ook nog een money maze bij de Action (tip!), voor het derde cadeau. Ook leuk πŸ˜‰

geld geven op een leuke manier

Wat heb je nodig? In elk geval een flesje. Of een potje of zoiets dergelijk. Je kunt een leeg flesje of potje bewaren van een of andere verpakking, maar dat had ik niet voor handen. Dus kocht ik deze flesjes bij de Xenos. Daarnaast heb je allerlei feestelijke dingen nodig. Denk aan lintjes, slingers, kaarsjes, ballonnen, confetti, of eigenlijk.. alles wat je maar kunt bedenken of wat je maar ik huis hebt. Ik kocht deze dingen bij de Xenos, maar ik weet zeker dat je ook bij winkels als de Action, de Hema of zelfs de Albert Heijn kunt slagen!

geld op een leuke manier geven

geld op een leuke manier geven

geld op een leuke manier geven

Ik vind het wel zo leuk om alle kleuren op elkaar af te stemmen, zelfs het geld πŸ˜‰ Dus bij de briefjes van 20 en 5 euro ging ik voor blauw en groen, haha.
Zoals je ziet kan alles er in. Ik ging voor confetti, een ballon, wat kaarsjes die eigenlijk voor op een taart zijn en slinger. Ik hing er ook nog een tag aan, die ik bij de Hema kocht een tijdje geleden.
Vrolijk geheel zo toch?

geld geven op een leuke manier

geld geven op een leuke manier

geld geven op een leuke manier

Dit is de roze-rode variant. Met briefjes van 10, want die matchen zo leuk πŸ˜‰ Haha!
Ik heb samen met m’n zus gezellig een uurtje zitten knutselen en daar hebben we nog wel wat tips aan over gehouden, die ik graag even met je deel:

– Rol het geld heel strak op, waardoor je dunne rolletjes krijg. Met een leuk strikje er om ziet het er extra feestelijk uit.
– Wees niet te zuinig met de confetti, dit vult het geheel leuk op. Het werkt het makkelijkst wanneer je er in het begin wat confetti in doet en ook zodra de rest er in zit, dan gooi je er nog flink wat bij, dan zit het echt Γ³veral πŸ™‚
– De lintjes zien er het leukst uit wanneer je ze even krult (met een schaar) iets speelser dan wanneer ze allemaal recht blijven.
– Om de ‘lege’ ruimte boven in op te vullen kun je van wat stugger lint een strik maken die wat breder is. Hierdoor ziet het flesje er mooi vol uit.
– Vlak voor je het aan de jarige geeft: nog even flink schudden πŸ˜‰

geld geven op een leuke manier

Geld geven op een leuke manier. Hoe doe jij dat eigenlijk?

Bedankt voor het lezen. Tot snel!

volg je mij al? Dat kan hier: Instagram, Twitter of via bloglovin’ natuurlijk!

handtekening

Een gedachte over “DIY; geld geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge