Halloween; Nailart

Hoi. Wat leuk dat je er bent!
Vandaag alweer de 2de nailart voor deze themaweek en vanmiddag heb ik weer een extra artikel voor je met inspiratie. Dus kom straks zeker nog even terug!

Toen ik deze waxinelichthoudertjes maakte kreeg ik inspiratie voor een simpele nailart met oogjes. Een beetje spooky, maar wel vriendelijk en niet zo gruwelijk en eng zoals Halloween soms kan zijn. Kijk je mee?

nailart halloween spookjes

nailart halloween spook

Voor deze nailart heb je maar heel weinig nodig. Een basecoat (ik gebruik altijd 2 stappen van Trind), een topcoat en zwart en witte nagellak. (Je kunt natuurlijk allerlei kleuren gebruiken, maar ik besloot voor zwarte spookjes te gaan). Daarnaast heb je ook nog een wattenstaafje en een dottingtool (of coctailprikker) nodig.

nailart halloween spook

nailart halloween spook

Begin met het lakken van de basecoat en de basiskleur. In mijn geval dus zwart. Ik heb een nieuwe zwarte lak, deze van Catrice en hij bevalt supergoed. Hij lakt fijn, is zo droog en dekt heel mooi.

nailart halloween spook

Op elke nagel zet ik 2 stippen met een wattenstaafje. Dat zijn de oogjes. Je kunt ook voor kleinere stippen gaan en zo meerdere oogjes op 1 nagel maken, lijkt me ook leuk!

2014_43_za09

Met een dottingtool (of coctailprikker) zet je vervolgens kleine zwartere stipjes in de ogen. Ik kies ervoor om ze op elke nagel net iets anders te plaatsen, waardoor het er iets speelser uit ziet.

nailart halloween spook

Nog een topcoat en dan zit deze simpele nailart er alweer op!

Ik ben benieuwd wat je van dit design vindt. Laat het me weten bij de comments!

Bedankt voor het lezen. Tot vanmiddag! 🙂

Heb je de nieuwe rubrieken op mijn facebookpagina al gezien? Like mijn pagina en mis geen enkele update meer! Klik hier om naar mijn pagina te gaan.

handtekening_halloween

2 gedachten over “Halloween; Nailart

    1. bymirandaa Bericht auteur

      thanks:) ze groeien vanzelf en zijn beresterk, dus ik hoef er gelukkig niet echt moeite voor te doen haha!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge