Scrapkaarten die ik even met je wil delen!

De laatste keer dat ik scrapkaarten maakte is alweer even geleden, dus ik haalde de dozen van zolder en ben aan de slag gegaan. Nu wil ik je het resultaat laten zien!

Scrapkaarten maken

Dit wordt een artikel met veel foto’s en weinig tekst. Gewoon omdat ik het leuk vind om je te laten zien welke kaarten ik gemaakt heb. Mocht je graag willen weten welke technieken of materialen ik gebruikt heb dan hoor ik dat graag, dan vertel ik je er alles over!

scrapkaarten maken

Ik begon met dit kleine kaartje. Deze is leuk om te gebruiken wanneer je een giftcard wil geven. Het komt nog al eens voor dat ik iemand een cadeaubon wil geven en die standaardenvelopjes die daar bij zitten vind ik meestal niet zo leuk. Daarom maak ik er af en toe zelf maar een.

scrapkaarten maken

scrapkaarten maken

Kijk, aan de binnenkant zit een klein envelopje waar precies een giftcard (formaat pinpasje) inpast.

scrapkaarten maken

Ik heb nog wat glitters toegevoegd op de ballon en de hotfixsteentjes heb ik een bijpassend kleurtje gegeven met een copic marker. Staat toch net even iets leuker wanneer ze precies bij het papier passen:)

scrapkaarten maken

Ik vond nog een oud stempelsetje met monsters. Die moest ik gewoon gebruiken:)

scrapkaarten maken

Natuurlijk met wat toegevoegde details zoals glitters, glossy accents en witte gelpen. Anders is een ingekleurde stempel niet compleet in mijn ogen;)

inkleuren met re-inkers

Ik heb deze keer de re-inkers van distress inkt gebruikt om mijn stempels in te kleuren. Ik doe dat altijd op deze manier.

scrapkaarten maken

scrapkaarten maken

Ik maakte ook nog een klein simpel kaartje. Al duurde het veel langer dan gehoopt om al die confetti op te plakken, maar het eindresultaat mag er dan ook wel zijn!

scrapkaarten maken

scrapkaarten maken

En de laatste. Een layout die ik vaker gebruik, elke keer met andere designpapiertjes. Ik krijg er maar geen genoeg van. Makkelijk, leuk om te doen, die verveelt gewoon niet zo gauw.

Dat waren mijn scrapkaarten voor deze keer. Ik ben nu zeker van plan om weer wat vaker een kaart te maken, maar dan moet ik eerst al mijn spullen eens reorganiseren. Want werken vanuit dozen die op zolder staan doe ik gewoon niet zo snel, jammer genoeg!

Heb jij creatieve hobby’s? Wat vind je van deze kaarten?
Tot snel!

volg je mij al? Dat kan hier: Instagram Twitter en bloglovin’.

handtekening

6 gedachten over “Scrapkaarten die ik even met je wil delen!

 1. Nicole

  Wat leuk zeg die kaarten!
  Ik heb die inkt dingetjes ook maar die heb ik gekregen van een scrapper omdat ik zelf met project life bezig ben. Weet alleen totaal niet wat ik ermee kan of moet haha, heb er helemaal geen verstand van!
  Nicole onlangs geplaatst…Jubileum: Save the dateMy Profile

  Reageren
  1. bymirandaa Bericht auteur

   oh leuk zeg. Die inkt dingen zijn eigenlijk om de inktpads (stempelkussens) van distressinkt bij te vullen wanneer deze uitdrogen. Maar je kunt ze dus ook gebruiken als een soort waterverf. Gewoon een beetje mee experimenteren:)

   Reageren
 2. Pingback: Cadeau's inpakken; DIY - bymirandaa

 3. Pingback: DIY; geld geven - byMirandaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge