Lawn Fawn en Copic markers

Een tijdje geleden liet ik het al zien op Instagram; ik kleurde een heleboel kleine vogeltjes van Lawn Fawn in met Copic markers.
In eerste instantie omdat ik 3 kaarten in gedachten had, maar toen ik al die vogeltjes bij elkaar zag liggen bleef de inspiratie maar komen, waardoor ik uiteindelijk een setje van 6 kaarten maakte. Ik wil je vandaag de foto’s laten zien.
lawn fawn

Ik had een lijn met gekleurde vogeltjes in gedachte. Natuurlijk regenboogkleuren want altijd als ik dit soort dingen maak dan mรณet er een regenboogvolgorde in zitten. En omdat dit design zich daar heel erg voor laat lenen besloot ik 3 dezelfde te maken. Als ik dan toch bezig ben, is het een kleine moeite om er direct wat meer te maken.

lawn fawn

lawn fawn

lawn fawn

De stempels zijn dus van Lawn Fawn, 1 van mijn favoriete stempelmerken op het moment. Jammer dat het in Nederland zo lastig te verkrijgen is. Maar goed. Dit is al een oudere set die ik al een hele tijd heb. Het feestmutsje is ook van Lawn Fawn, maar dan een andere set.

lawn fawn

Omdat de vogeltjes ‘ergens op moeten staan’, heb ik een klein smal stukje zwart cardstock toegevoegd.

lawn fawn

lawn fawn

Maar toen was ik dus zo lekker bezig dat ik nog veel meer vogeltjes inkleurde met Copic Markers. Gewoon simpel ingekleurd, met max 3 tinten per kleur. Ik plakte alle vogeltjes op deze kaart met een gluedot, waardoor ze heel iets omhoog komen.

lawn fawn

lawn fawn

De ‘Hello’ diecut is ook van Lawn Fawn en heb ik ingekleurd met dezelfde Copic markers.

lawn fawn

lawn fawn

lawn fawn

Ik probeer de diecuts altijd gunstig uit het papier te snijden, zodat ik een mooi ‘negatief’ stuk over houd. Deze besloot ik ook nog op een kaart te gebruiken en toen waren de vogeltjes toch echt wel op ๐Ÿ˜‰

lawn fawn

Dat waren ze alle 6. Laat me weten wat je er van vindt.

Tot snel!

volg je mij al? Dat kan hier: Instagram Twitter en bloglovin’.

handtekening

4 gedachten over “Lawn Fawn en Copic markers

 1. Annemiek

  Wat een mooie kaarten,zo vrolijk ook ,lijkt mij een feest om er eentje te krijgen ๐Ÿ™‚

  Reageren
 2. Marjolijn van Elsberg

  Wat een leuke vrolijke boel met die vogeltjes!!! En een vraagje, ik ben mijn pin it oftewel save knop kwijt op mijn blog. Kun jij me op een makkelijke manier uitleggen hoe ik ide weer terug kan krijgen, ik zou je zeer dankbaar zijn. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Groetjes,
  Marjolijn.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge