Video; Nailart Minions

Hoi. Wat leuk dat je er bent!
Vandaag heb ik een grappige nailart voor je. Minions!
Ik liet je in een shoplog van de Primark al zien dat ik een Minion pyjama-shirt kocht en sinds dien speelde ik met het idee om ook eens een nailart met minions te maken.

Dit is niet persee een nailart voor overdag. Maar mocht je ooit verkleed gaan als minion, of een carnaval- of halloweenfeestje hebben, of ook zo’n toffe pyjama hebben, dan kan ik je deze van harte aanbevelen 🙂

nailart minions

Mocht je geen idee hebben wie of wat minions zijn, bekijk dan vooral deze video even 😉

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

nailart minions

nailart minions

Wat vind jij van deze nailart?

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

Heb je de nieuwe rubrieken op mijn facebookpagina al gezien? Op maandag vind je daar ‘Monday Funday’, op donderdag ‘ThrowBackThursday’ en op zaterdag ‘Saterday Sharings’. Like mijn pagina en mis geen enkele update meer! Klik hier om naar mijn pagina te gaan.

handtekening

3 gedachten over “Video; Nailart Minions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge