Nailart; simpele roosjes

Hoi. Wat leuk dat je er bent!
Het werd wel weer eens tijd voor een leuke nailart vond ik. Afgelopen weekend was ik even in de Etos en toen zag ik dat de nieuwe (herfst) collectie van Essie er al is. En laten daar nou net 2 hele mooie kleurtjes in zitten, die moest ik dus wel meenemen 🙂

Met 1 van de 2 bedacht ik een design voor op mijn nagels en die wil ik nu graag met je delen.

nailart roosjes

Je hebt nodig: 2 tinten roze, 2 tinten oranje (of 1 oranje en een witte lak om te mengen), 2 tinten groen, een basiskleur, een base coat en een topcoat.
Schrik niet van de hoeveelheid kleuren, je kunt natuurlijk helemaal zelf de kleuren kiezen en bepalen hoeveel verschillende je wil gebruiken. Maar ik heb deze kleuren gekozen.

nailart roosjes

Je begint, zoals altijd, met een goede basis. Er zijn ook veel goedkopere base coats te vinden hoor, maar ik gebruik altijd dit van Trind.
Dit is een belangrijke stap. Ik blijf het herhalen, maar hiermee bescherm je je nagels en zorg je ervoor dat ze lang en sterk blijven. Daarnaast heb je zo een goede basis voor de nagellak, waardoor het beter hecht en langer blijft zitten.

2014_37_ma04

Roosjes maak je door 4 gekleurde puntjes in 2 tinten roze op je nagel te zetten. Zorg ervoor dat het dikke stippen nagellak zijn en werk snel want het is zo opgedroogd. Dan dip je een coctailprikker in de witte nagellak en trek je deze voorzichtig door de puntjes nagellak. Zo krijg je een swirl met 3 kleurtjes. Het lijkt nu nog nergens op, maar dit zijn ook abstracte roosjes 😉 De blaadjes zorgen er straks voor dat je ze herkent als roosjes haha.

nailart roosjes

2014_37_ma06

Met 2 of 3 tinten oranje en een dottingtool teken ik nog een paar abstracte bloemetjes. Ik heb trouwens maar 1 oranje, dus gebruik witte nagellak om mijn eigen tinten te mengen. Je kunt deze stap overslaan of er bijv. ook roosjes van maken. Net wat je wil.

2014_37_ma07
De blaadjes maak je met 2 tinten groen. Je begint met een dikke stip van de donkere kleur. Daarna dip je een coctailprikker in de lichtere kleur groen en trek je de punt op je nagel in de vorm van een blaadje.

Het klinkt moeilijker dan het is, gewoon proberen en dan lukt het vanzelf! Dit design kun je niet fout doen doordat het zo abstract is. Je moet het gewoon een paar keer proberen en dan wordt het vanzelf hoe je het wil hebben.

2014_37_ma08

Vergeet de topcoat niet, dit maakt 1 mooi geheel van je design. Daarnaast helpt dit ook mee om er voor te zorgen dat je nagellak zo lang mogelijk blijft zitten.
Op de ringvinger heb ik nog een klein diamantje geplakt voor een leuk accent.

2014_37_ma09

2014_37_ma10

En dat is ‘m al weer.

Hopelijk heb ik de maandagochtend een beetje opgevrolijkt met dit vrolijke design 😉

Volg je mij al via Bloglovin’? –> KLIK Daar zou je mij heel erg blij mee maken!

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

handtekening

2 gedachten over “Nailart; simpele roosjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge