Oranje gaat voor goud; nailart WK

Hoi. Wat leuk dat je er bent! Tjonge wat een wedstrijd zondag he? Ze hebben ons goed in spanning gehouden, maar gelukkig! Weer een ronde verder. Dat vraagt natuurlijk om een nieuwe nailart. Ik kreeg van mijn moeder dit lakje wat ze bij de Etos kreeg. Dat was mijn inspiratie voor deze nagels: Oranje gaat voor goud.

nailart wk oranje

Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk en je bent er ook nog eens zo mee klaar. Handig om nog gauw even voor de wedstrijd te doen dus:)

nailart wk

Je hebt niet veel nodig. Aluminiumfolie om je tafel te beschermen, basecoat en topcoat. Oranje en gouden nagellak, doorzichtig folie en niet op de foto: nagellakremover en wattenstaafjes.

trind basecoat

nailart wk koningsdag

Je begint zoals altijd met een basecoat en daarna lak je de nagels oranje. Oh wat vind ik oranje trouwens een lelijke kleur voor mijn nagels, het staat me gewoon echt niet, maar ach… Dat heb ik er wel voor over natuurlijk:)

nailart wk koningsdag

nailart wk koningsdag

Dan komt het leukste gedeelte: stempelen! Doe een flinke druppel gouden nagellak op het aluminiumfolie. Dan maak je van het doorzichtige folie een propje, hiermee stempel je in de gouden nagellak en dan op je nagels. Zorg er wel voor dat de oranje basislak helemaal droog is voor je dit doet.

Het wordt wel een rommeltje zoals je ziet. Belangrijk is om zo snel mogelijk met een wattenstaafje je vingers schoon te maken. Voordat de gouden nagellak droogt op je vingers. Daarna laat je de nagellak goed drogen en breng je een topcoat aan.

Zodra ook de topcoat goed droog is kun je de laatste resten weghalen met een wattenstaafje. Ik had hier en daar nog wel wat glitters op mijn vingers, maar na een paar keer goed handen wassen was dat verdwenen.

nailart wk

nailart wk

nailart wk

Ik denk dat deze nailart geluk heeft gebracht afgelopen zondag;)

Mocht je nou niet van voetbal houden, of van oranje;) Er zijn met deze techniek natuurlijk oneindig veel kleurcombinaties mogelijk. Laat je vooral niet afschrikken door al dit oranje geweld!
Volgens mij is mintgroen met goud of pastelroze met goud ook een mooie combinatie. Met zilver kun je natuurlijk ook aan de slag, net wat je leuk vindt!

Laat je me jouw resultaat zien? Dat vind ik erg leuk:)

Volg je mij al via Bloglovin’? –> KLIK Daar zou je mij heel erg blij mee maken :)

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

handtekening

7 gedachten over “Oranje gaat voor goud; nailart WK

 1. Marga

  De wedstrijd heb ik niet gezien uiteraard… maar die nailart ziet er echt leuk uit!
  Ik heb nooit nagellak op dus kan het niet uitproberen . Ziet er ook niet uit op afgebeten nagels 😉

  Reageren
 2. Gracja

  Ligt het nou aan mij of is het net alsof de duim op de foto onder de foto met van dat folie met goud erop heel klein is

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge