Oranje sweet table

Hoi. Wat leuk dat je er bent! Vandaag is het tijd voor de foto’s van afgelopen vrijdag. Voor tijdens de wedstrijd maakte ik, speciaal voor de gelegenheid, een oranje sweet table. Geheel in stijl natuurlijk en daar wil ik je nu graag de foto’s van laten zien. Kijk je mee?

oranje sweet table

De Sweet Table is vanuit Amerika komen overwaaien. Daar in Amerika ontstond het idee om bij bruiloften een mooie tafel vol zoetigheden klaar te zetten, compleet aangepast op een thema. Inclusief over de top versiering en zoete gebakjes in de kleuren van de bruiloft. Later werd dit ook steeds meer gedaan voor alle andere gelegenheden zoals verjaardagen. Sinds een paar jaar is het hier in Nederland ook helemaal hip. Zoek maar eens op Google of Pinterest, je wordt er mee doodgegooid. De ene foto nog mooier dan de andere.

Dit spreekt mij natuurlijk aan en ik liep al tijden met een heleboel ideeen rond. Had alleen nog de perfecte gelegenheid nodig. Ik nodigde mijn ouders, zus en zwager uit om bij ons voetbal te komen kijken tadaa… de perfecte gelegenheid was geboren.

oranje sweet table

Dit is ‘m. Mijn oranje sweet table. Ik ben er stiekem heel erg trots op. Geheel volgens Nederlandse traditie maakte ik ook ruimte voor wat hartige snacks. Op de Amerikaanse tafels zie je dit eigenlijk niet, maar de meeste Nederlandse tafels hebben dit gelukkig wel.

oranje sweet table

Ik speurde de winkels af naar alles wat oranje is en vond: Doritos, tijgernootjes, paprikachips, wortels en oranje paprika. Daarbij maakte ik zelf kaasstengels, die toch ook aardig oranje zijn, niet waar?

oranje sweet table

Ook vond ik een oranje drankje, wat stiekem gewoon sportdrank van het eigen merk van de Appie is.

oranje sweet table

Ik maakte deze oranje cupcakes, marshmallows en schuimpjes. Daar kon je gisteren de recepten al van zien.

oranje sweet table

Online zijn er een aantal webshops te vinden die gespecialiseerd zijn in sweet tables. Ik bestelde een aantal dingen, waaronder deze leuke popcornbakjes. Dat maakt het wel helemaal af vind ik. Maar ik ben dan ook nogal van de details.

oranje sweet table

Mijn ouders, zus en zwager namen deze taart mee. Mooi hรจ? En hij was heerlijk!

Nailart WK

Ik droeg trouwens deze nailart op mijn nagels. Die deelde ik eerder deze week ook al op mijn blog.

WK 2014

De hondjes waren ook geheel in stijl. Dit zijn Sam (van mijn zus), Borres (van mijn ouders) en Puck natuurlijk. Lief hรจ?

wk 2014

Lieve Borres. Hij is inmiddels alweer 13 jaar en nog steeds niet gek te krijgen. Rustig als altijd heeft hij de hele voetbalwedstrijd doorstaan. Puck daarentegen was helemaal losgeslagen, zo druk. Ik denk door onze spanning. Sam is pas 1,5 dus dit was zijn eerste WK. Hij vond het allemaal een beetje spannend maar is nu ook een trouwe oranjefan.

oranje sweet table

Vlak voor de wedstrijd proosten met oranje geluksdrank. Ik denk dat het geholpen heeft, daar moeten we voor dit WK denk ik maar een traditie van maken voor de zekerheid.

WK 2014

Hoe decadent is het om zo voetbal te kijken? Martijn bedacht zich dat dit een leuke gelegenheid zou zijn om via een beamer te kijken. We hebben natuurlijk geen scherm in huis, dus moesten improviseren. Dat is echt goed gelukt, we konden het prachtig zien op dit grote ‘scherm’.

Hoe was jullie eerste wedstrijd? Ook zo genoten? En nu op naar woensdag!
Laat me weten wat je er van vindt.

Tot snel!

volg je mij al? Dat kan hier: Instagram Twitter en bloglovin’.

handtekening

22 gedachten over “Oranje sweet table

 1. Marga

  Ziet er ontzettend leuk uit zo Miranda! Echt mooi alles bij elkaar passend.
  Maarreuh….die geluksdrankjes moet je echt niet meer maken hoor!!

  Reageren
  1. Marga

   p.s. De sweet table kende ik nog niet maar is ook echt iets voor mij om dat eens te gaan maken.
   Ga meteen op Pinterest kijken…. haha. ๐Ÿ˜€

   Reageren
   1. Marga

    Och jeeeeeeee….nee toch??? ๐Ÿ˜‰
    Leuk trouwens dat je mee wil pinnen op m’n ‘sweet table’ bord ๐Ÿ™‚
    Mijn nicht pint daar ook en samen met haar ga ik een ‘sweet table’ maken maar eerst moeten we nog uitzoeken wat we precies gaan doen dan.Maar ik verheug me er alvast op.

    Reageren
 2. Pingback: Heeft jouw hond ook een slechte adem? | bymirandaa

 3. Remy | BakingBeautyNL

  Wat gaaf. De tafel met zo veel lekkers, heerlijk zeg. En dan je geluksdrankje ๐Ÿ˜‰ die heeft geholpen, haha!

  Met WK en EK op een beamer kijken geeft een extra dimensie. Als we deze rond doorkomen dan ga ik dit ook weer organiseren en dan ook met een beamer! Tof..

  Reageren
 4. Pingback: Rock candy maken | bymirandaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge