Wie ben ik?

Hallo! Wat leuk dat je er bent.

Ik ben Miranda, ik ben 32 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van een lieve dochter, Sanne (1). We wonen samen met onze bejaarde bulldog in het oosten van het land.

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel veel hobby’s heb, waarover ik veel te vertellen heb;). Omdat ik het ook erg leuk vind om foto’s te maken en te schrijven, leek het me logisch een blog te beginnen.

De meeste van mijn hobby’s zijn creatief. Ik maak bijvoorbeeld graag kaarten. Maar haken en handlettering vind ik ook tof om te doen. Verder kook ik graag en deel ik mijn recepten aan de hand van stap voor stap foto’s.
Sinds ik zwanger was en een prachtige dochter heb, deel ik ook af en toe zwangerschaps- of kindgerelateerde artikelen. Denk hierbij aan een DIY voor of met kinderen, een babyproof recept en nog veel meer. Een heel veelzijdig blog dus!

Ik zou zeggen:kijk rustig rond. Je kunt de zoekbalk gebruiken wanneer je iets specifieks zoekt en wanneer je een vraag hebt kun je me mailen via de contactpagina.

Ik hoor graag van je, ik vind het superleuk om tips, vragen en reacties te ontvangen, dus doe dat vooral;)

2 gedachten over “Wie ben ik?

  1. Yvette

    Hey, ik zie nu dat je ook uit het Oosten komt! Leuk, met too :-). Mijn blog gaat vooral over leuke dingen met kids in Twente, mocht je ook in die hoek wonen dan heb je er misschien in de toekomst nog wel wat aan met je dochtertje! Liefs, Yvette

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *