Alleen designpapier gebruiken

Alleen designpapier gebruiken. Dat klinkt als een behoorlijke uitdaging, maar is best mogelijk. Vandaag een aantal voorbeelden van kaarten zonder stempelafdrukken. Kijk je mee?

scrapkaarten echo park

Maar eerst deze. Ik maakte laatst een kaartje met een diecut van LawnFawn. Na het uitsnijden van het woord hou je het negatieve deel over. Hier maakte ik ook wat mee, zonde om weg te gooien. Wanneer je dit wil doen moet je er wel rekening mee houden dat je het woord niet zomaar uitsnijdt, maar even goed nadenkt over de plek op het papier:

scrapkaart

scrapkaarten

Deze kaart was zo klaar. Stempeltje van LawnFawn, papier van basic grey, nog wat lint en touw erbij, knoopje er op en natuurlijk wat glitter uit de wink of stella glitterpen.

scrapkaarten echopark

scrapkaarten echopark

scrapkaarten echopark

En dan maakte ik nog deze 2 kaartjes met papier van EchoPark. Alles komt uit het designpapier, behalve de vlindertjes en de stengeltjes van de bloemen, dat zijn toch stiekem stempelafdrukjes. Laten we dat dan maar dichterlijke vrijheid noemen 😉 De boom en de fiets zijn 2 cardstockstickers uit dezelfde lijn van Echo Park. Ik heb hier en daar nog wat glitter gebruikt, maar dit is op de foto eigenlijk niet te zien.

Maak jij wel eens kaarten zonder stempelafdrukken?
Laat me weten wat je er van vindt.

Tot snel!

volg je mij al? Dat kan hier: Instagram Twitter en bloglovin’.

handtekening

3 gedachten over “Alleen designpapier gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge