Scrapkaarten die ik even met je wil delen #5

Hoi. Wat leuk dat je er bent! Vandaag heb ik weer een paar kaartjes voor je. Ik had ineens een creatieve uitspatting deze week en daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Ik maakte daarom 5 kaartjes in 1 keer. Of nou ja… in 2 keer, tussendoor ook nog even geslapen 😉
Kijk je mee?

Simon Says Stamp cardkit July 2014

simon says stamp cardkit july 2014

Deze foto deelde ik afgelopen maandag al met je. Een tijdje geleden zag ik op 1 van mijn favoriete blogs de cardkit van Simon Says Stamp van Juli 2014 voorbij komen en ik was direct verkocht. Vooral het papier en de stempels vond ik erg mooi.

Ik wilde liever geen complete cardkit bestellen, maar besloot de stempels en het papier apart te bestellen. Euhm… en nog een paar andere spulletjes 🙂

simon says stamp july 2014 cardkit

simon says stamp july 2014 cardkit

Het begon allemaal met deze kaart. Ik zag deze kaart op een van mijn andere favoriete scrapblogs en móest hem gewoon namaken. Niet echt heel origineel, maar wel mooi. haha!

simon says stamp july 2014 cardkit

simon says stamp july 2014 cardkit

simon says stamp 2014 july cardkit

Wanneer ik kaartjes maak, maak ik eigenlijk altijd ook een kaartje waar een cadeaukaart in kan. Die heb ik nogal eens nodig, dus het is nooit weg om ze op voorraad te hebben. Je kunt er natuurlijk ook gewoon geld in doen. Ik maak ze in elk geval altijd zo dat er een standaard formaat cadeaukaart (pinpas formaat) in past. Maar met een beetje creativiteit kan je er natuurlijk van alles in stoppen.

simon says stamp cardkit july 2014

simon says stamp cardkit july 2014

Deze kaart begon oorspronkelijk zonder het hondje. Zo had ik hem in mijn hoofd. Ik vond hem echter saai, maar wist niet precies hoe ik dat op moest lossen. Een tijdje later dacht ik ineens aan dit stempeltje (ingekleurd met copic markers) en die staat er perfect bij, nu ben ik tevreden over deze kaart 🙂

simon says stamp cardkit 2014 july

simon says stamp cardkit july 2014

Lekker veel embossingpoeder. Zowel de tekst als de ‘tag’ heb ik gestempeld met doorzichtige inkt en daarna met embossingpoeder een metallic look gegeven. De stempel van de envelopjes moest ik iets aanpassen, die is in principe gewoon dicht, maar voor deze kaart vond ik het juist leuk als de envelopjes open zouden zijn. Volgens mij is dat wel goed gelukt.

simon says stamp cardkit july 2014

simon says stamp july 2014 cardkit

En de laatste alweer. Deze kaart heb ik vrij rustig gehouden. Het papier is al druk genoeg en de stempel spreekt voor zich. Ik vond deze stempel zo mooi dat de kaart verder ook weinig nodig heeft.

Zo dat waren ze alweer voor deze keer.

Welke vind jij het mooist?

Volg je mij al via Bloglovin’? –> KLIK Daar zou je mij heel erg blij mee maken :)

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

handtekening

14 gedachten over “Scrapkaarten die ik even met je wil delen #5

 1. Eline

  Wow wat tof dat je dat kan Miranda! Kan me zomaar voorstellen dat mensen die een kaartje van jou ontvangen daar altijd heel erg blij mee zijn!

  Reageren
 2. Je@net

  Wauw….goed bezig, Miranda. Wat en super leuke kaarten heb je gemaakt.
  En wat een gave spulletjes heb je besteld, super leuk!
  Nog een fijne avond!

  Reageren
  1. bymirandaa Bericht auteur

   ah dankjewel jeanet! Ik moet gauw weer eens langs komen op het forum om het een en ander te laten zien, beetje te druk geweest de laatste tijd:)

   Reageren
 3. Pingback: Geld geven op een leuke manier; leuke DIY :) - bymirandaa

 4. Tanja

  Mooie kaarten! Waar bestel jij de stempels van simon says? In nederland of laat je ze uit het buitenland komen?

  Reageren
 5. Pingback: DIY; geld geven - byMirandaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge