video; nailart voor beginners!

Hoi. Wat leuk dat je er bent!
Vandaag weer eens een nailart video. Ik deel regelmatig nailarts op ByMirandaa en krijg vaak opmerkingen dat het zo moeilijk is, of dat je er het geduld niet voor hebt, of dat je er zo veel voor nodig hebt…. Daarom besloot ik vandaag voor een simpele beginners nailart te gaan, die echt iedereen kan maken. Beloofd. Iedereen. Je hebt alleen 2 kleuren nagellak nodig.

nailart beginners video

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

nailart beginners video

Het leuke van deze nailart vind ik dat je er zoveel kanten mee op kan! Je kan allerlei verschillende kleuren gebruiken door elkaar. Of op elke nagel een andere kleur. Of alle nagels zwart en op 1 nagel een paar bubbeltjes. Je kunt allerlei kleurcombinaties bedenken en ga zo maar door. Genoeg variatie dus! Mocht je het zelf ook eens proberen, deel je jouw foto dan op facebook of instagram? Dan kom ik hem zeker even bewonderen, vind ik leuk!

Wat vind jij van deze nailart?

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

Heb je de nieuwe rubrieken op mijn facebookpagina al gezien? Like mijn pagina en mis geen enkele update meer! Klik hier om naar mijn pagina te gaan.

handtekening

8 gedachten over “video; nailart voor beginners!

 1. Bianca

  Wat leuk en duidelijk gedaan eindelijk eens een video voor beginners vaak is nail art al voor gevorderde mensen en dat is mij te moeilijk haha x

  Reageren
  1. bymirandaa Bericht auteur

   Dat kan jij ook! Zeker weten:) laat je het resultaat zien? Ben erg benieuwd wat je er van maakt:)

   Reageren
 2. Pingback: Hoe bedenk je mooie kleurcombinaties? - bymirandaa

 3. Pingback: Nailart; tips voor beginners - bymirandaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge