Washi tape opbergen

Hoi. Wat leuk dat je er bent! Vandaag laat ik je zien hoe je al jouw washi tape kunt opbergen. Een simpele DIY, het is even een beetje gepruts, maar het resultaat mag er zijn toch?

washi tape opbergen

washi tape opbergen

Je hebt er eigenlijk niet zo heel veel voor nodig. Een lege verpakking van bijvoorbeeld aluminiumfolie, of huishoudfolie. Ik zou van tevoren even meten want de ene doos is iets groter dan de andere. In deze past het wel, maar de smallere washi tape past net niet om de rol. Dus ik moest nog even écht aan het DIY’en;)

washi tape opbergen

washi tape opbergen

Met een scherp mes maak ik de rol iets smaller. Om alles goed stevig te maken heb ik wat schilderstape gebruikt. Dit draai je dakpansgewijs zo strak mogelijk om de rol.

washi tape opbergen

washi tape opbergen

Je doet een DIY of je doet het niet, dus wel zo leuk om de doos te verpakken met een leuk papiertje;) Gebruik daarvoor inpakpapier, lekker dun, dat buigt makkelijk mee. De zijkanten kun je beter niet beplakken, dan kun je het makkelijker weer in elkaar zetten.

Belangrijk is om de vouwranden even goed te rillen, op die manier krijg je een scherpe rand en kan je de doos beter in elkaar zetten.

washi tape opbergen

washi tape opbergen

washi tape opbergen

washi tape opbergen

Alles netjes afwerken;) De zijkanten weer keurig in elkaar geplakt, de randen goed afgewerkt en ook de sluiting nog even extra met een mesje opgesneden.

Zorg ervoor dat je de scherpe kartelrand laat zitten, die kun je gebruiken om de washi tape af te scheuren, een beetje zoals een plakband automaat.

washi tape opbergen

Het resultaat! Ziet er mooi uit toch? Alle tapejes netjes en vrolijk op een rij. Elke keer als ik nu een stukje washi tape pak word ik er gewoon vrolijk van.

Hoe berg jij je washi tape op?

Volg je mij al via Bloglovin’? –> KLIK Daar zou je mij heel erg blij mee maken :)

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

handtekening

6 gedachten over “Washi tape opbergen

  1. Lisette

    Haa wat leuk bedacht! Super handig en leuk!
    Leuke blog heb je ook! Neem je ook eens een kijk je op die van mij, misschien kunnen we elkaar volgen 🙂

    Love, Lisette

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge